Drs. Victor DeConinck combineert in zijn media- en presentatietrainingen zijn ervaring in de media en zijn achtergrond als opleider. Na een studie onderwijskunde en orthopedagogiek was hij destijds de jongste directeur van een opleiding voor onderwijsgevenden. Hij stapte over naar de media na de presentatie van een aantal educatieve programma’s voor Teleac. Hij werd vooral bekend als presentator van Studio Sport en als anchorman van Twee Vandaag. Daarnaast presenteerde hij tal van andere programma’s. Hij schreef voor De Volkskrant, het Algemeen Dagblad en presenteerde radioprogramma’s voor RTV Rijnmond, RTV West en Radio 1.

 

Trainingen

Zijn trainingen zijn gebaseerd op moderne leerpsychologische uitgangspunten en een zelf-ontwikkeld curriculum, dat de kwaliteiten en de ‘leervraag’ van de cliënt centraal stelt. Uiteraard worden de ontwikkelingen in de media, met name de invloed van de social media, nauw gevolgd en in het trainingsprogramma verwerkt.

Tijdens de trainingen wordt samengewerkt met professionele camera- en geluidstechnici. Desgevraagd wordt ook op locatie gewerkt. De planning van de trainingen gebeurt uiteraard in overleg met de cliënt. Er kan desgevraagd ook ’s avonds en in het weekend worden gewerkt.

Maak een afspraak

Locatie

Wolwevershaven 6

Victor DeConinck heet u van harte welkom op Wolwevershaven 6. Gelegen op een van de mooiste plekjes van Dordrecht, waar Merwede, Noord en Oude Maas tezamen vloeien. Met veel liefde en zorg is dit patriciërs huis gerestaureerd. Graag laten we u de unieke mogelijkheden zien van dit pand.

Contact

Victor Producties
Media- & presentatietrainingen

Wolwevershaven 6
3311 AV Dordrecht

tel.: 06-26 16 06 52
info@victorproducties.nl

Neem contact op